Vés al contingut

qui sóc

Ceramista d’ofici, els meus primers treballs van ser peces de de grans dimensions, de caràcter escultural. Al cap d’uns anys, però, va haver-hi un moment que, tot fent feina, vaig descobrir les possibilitats d’expressió que permet el treball amb el petit format; potser influenciada pels haikus, els poemes japonesos curts, capaços d’expressar una idea en un petit espai.

Això va fer que encaminés la meva obra cap a l’àmbit de la joieria ceràmica.

Vaig continuar el meu treball experimentant amb l’aplicació de diferents tècniques ceràmiques a peces petites i, simultàniament, formant-me en tècniques de joieria per poder treballar personalment la ceràmica i el metall.

Així és com la joieria ceràmica ha esdevingut la meva activitat professional principal, que desenvolupo en dos àmbits; la creació, presentant diverses col·leccions de joies fetes amb porcellana, i la docència, que des de sempre m’ha agradat, oferint cursos de contingut divers.
Si en voleu saber una mica més…
Gràcies per visitar aquestes pàgines.