Condicions de venda

Informació general

Aquestes condicions regulen la compra dels productes oferts a través del web nuriasoley.cat propietat de Núria Soley Casas, amb DNI 37319668Y i domicili al C/ Comerç, 46 de Palau-solità i Plegamans i correu electrònic nuria@nuriasoley.cat

Procés de compra

La persona usuària podrà formalitzar una comanda pels mitjans i formes establerts. Les dades recollides seran incorporades a un fitxer responsabilitat de Núria Soley Casas.

Preus

Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen els impostos que els correspon. A aquest preu caldrà afegir l’import per cobrir les despeses de transport. Aquest preu es marcarà clarament a la pàgina de resum de la comanda abans de finalitzar l’adquisició.

Procés de compra

La persona usuària pot comprar al lloc web pel sistema establert. Haurà de seguir el procediment de compra en línia durant el qual poden ser seleccionats diversos articles. La persona usuària haurà de comprovar la informació que en cada pas se li facilita. Abans de fer el pagament es poden modificar les dades de la compra. Finalment haurà de fer el pagament amb el mitjà que seleccioni. Seguidament rebrà un correu electrònic confirmant que hem rebut la seva comanda

Forma de pagament

Els sistemes de pagament proposats són:

Transferència: Després de fer la comanda rebrà informació per fer la transferència. Si se’ns envia el comprovant de la transferència per e-mail, podrem agilitar l’enviament.

Pagament amb targeta de crèdit. Les compres es poden pagar amb targetes de Visa o Mastercard. El pagament es realitza de forma segura a través de Stripe

Per Paypal. Et dirigirem a aquesta plataforma perquè puguis finalitzar la compra.

Facturació

La persona usuària té dret a rebre una factura sense cost addicional.


Enviaments

Els enviaments es faran només als països següents: Espanya, França, Portugal

En condicions normals les comandes es lliuraran mitjançant Correos o per empresa de transport en un termini aproximat de 4 dies hàbils.

Si per algun motiu no poguéssim amb la data de lliurament, contactarem amb la persona usuària per informar d’aquesta circumstancia. La persona usaria podrà triar seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anular la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

En el cas de pagament mitjançant transferència bancària, no s’enviarà cap comanda fins que haguem rebut l’import de la transferència.

Devolucions (Dret de desistiment)

Si vols tornar una joia comprada al nostre web tens 15 dies per fer-ho. Demanem que ens ho feu saber per e-mail nuria@nuriasoley.cat.  No s’acceptaran devolucions de peces en mal estat o amb evidencies que han estat usades. Un cop comprovem que la peça retornada està en perfecte estat, reemborsarem el preu del producte sense les despeses d’enviament. Les despeses de devolució van a càrrec del client.

Notificacions

Les notificacions que s’hagin de fer entre les parts es faran per escrit a través dels correus electrònics que cada part pugui indicar a l’altra.