Vés al contingut

Política de privacitat

Avís legal

Política de privacitat

En compliment del Reglament General Europeu de Protecció de Dades (UE) 2016/679, en endavant RGPD i normativa en vigor, s’informa i es posa a la seva disposició la política de protecció de dades següent:

Responsable del tractament de dades personals

La titular de la web i responsable del tractament de les dades personals és Núria Soley Casas, amb DNI 37319668Y, i domicili al Carrer del Comerç, 46 de Palau-solità i Plegamans (08184).

Dades de contacte: Correu electrònic: nuria@nuriasoley.cat  Telèfon: +34 626 79 10 22

Finalitats del tractament

Les seves dades personals seran tractades amb les finalitats següents:

Gestionar la relació precontractual o contractual que mantinc amb vostè per oferir-li atenció personalitzada en la compra de productes i serveis oferts en el web.

Donar resposta a les seves sol·licituds d’informació.

Enviar comunicacions per correu electrònic i/o postal sobre els productes i serveis oferts en el web.

Legitimació pel tractament de dades

La legitimació per al tractament de les seves dades personals es basa en el consentiment que fa quan entra les dades sol·licitades en qualsevol dels formularis d’aquesta web i assenyala que accepta la política de protecció de dades.

Per quant de temps conservarem les seves dades

Les seves dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i en tot cas mentre no sigui revocat el seu consentiment  i es mantingui la seva vigència.

Decisions automatitzades

No elaborem perfils de les vostres dades a partir de tractaments automatitzats. Totes les decisions relacionades amb les finalitats de tractament abans descrites, es realitzen amb intervenció d’una persona.

Categoria de les dades

Les categories de dades tractades són de caràcter identificatiu i de contacte (adreces electròniques i postals).   En cap moment es tracten dades categoritzades com especialment protegides.

Destinataris de les dades

No es comunicaran les seves dades a tercers a excepció que sigui per donar compliment a una obligació legal. Tampoc es farà transmissió de dades a nivell internacional.

Mesures de seguretat

Estan adoptades les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la confidencialitat de les dades obtingudes i evitar l’accés no autoritzat, la pèrdua i l’alteració.

Drets de les persones interessades

Dret d’accés: Per demanar informació de les dades personals de que disposem .
Dret de rectificació: Per actualitzar les dades o corregir les inexactes.
Dret de supressió (dret a l’oblit) Per demanar la supressió de les dades.
Dret a la limitació del tractament. En aquest cas només les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret a la portabilitat de les dades: Per demanar les dades personals que ens hagi facilitat en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.
Dret d’oposició: Per oposar-se al tractament de les dades. En aquest cas es deixaran de tractar les dades excepte que per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Per exercir aquests drets, caldrà una sol·licitud juntament amb una copia del seu document identificatiu a:

Correu electrònic nuria@nuriasoley.cat.  Correu postal: C/ del Comerç, 46 Palau-solità i Plegamans (08184).

La persona interessada podrà presentar reclamació davant L’Agència Española de Protección de Datos si considera que no s’ha atès correctament l’exercici dels seus drets.

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest lloc, incloent textos imatges i dissenys gràfics, pertanyen a Núria Soley Casas. Aquests continguts es presenten amb finalitats d’informació i promoció. Qualsevol utilització d’aquests continguts haurà de citar expressament la seva pertinença a Núria Soley.